RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eldre kvinne fikk kuttskader etter bråstopp med buss

Første melding gikk ut på at den eldre kvinnen gikk gjennom frontruta på bussen. Det viste seg at hun hadde kollidert med og knust en innvendig skillevegg og fått kuttskader i hodet.

FURUSET: Politiet meldte på Twitter klokken 11.05 torsdag formiddag at en passasjer hadde falt ut gjennom frontruta på en buss.

– Vi fikk melding klokken 11.02 og er på vei til stedet. Vi vet derfor ikke noe mer enn at en dame skal ha flydd gjennom frontruta på en buss som bråstoppet, sier operasjonsleder Ola Krokan klokken 11.10.

Eldre kvinne skadet

Ulykken skjedde i en rundkjøring i Strømsveien ikke langt fra Ikea.

Like før klokken 11.30 melder politiet på Twitter at det er snakk om en eldre dame med rullator. Hun er kjørt til legevakt etter å ha blitt skadet i fallet.

Kolliderte med skillevegg

Klokken 11.40 opplyser operasjonsleder Krokan til dittOslo.no at kvinnen ikke har gått gjennom frontruta likevel.

– Det var den første meldingen. Men det viste seg at kvinnen med rullator kolliderte med en innvendig skillevegg etter en kraftig nedbremsing. Kvinnen fikk mindre kuttskader i hodet, forteller han.

Kvinnen, som er født i 1931, får nå behandling på legevakt.

I en annen artikkel på dittOslo.no i dag advarer politiet mot usikrede barn i bil: – De kan gå som prosjektiler gjennom frontruta.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere