RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eldre mann sparket ned på Løkka


 
 
En 60 år gammel mann ble fraktet til Legevakten etter å ha blitt sparket ned i natt. Les politiloggen her.

GRÜNERLØKKA: En 60 år gammel mann ble i natt kl. 03.40 sparket ned i nærheten av sitt eget hjem i en leilighet på Grünerløkka. Han hadde tatt seg for egen hånd til sin leilighet, og da ambulansen kom ble han med denne til legevakten. Politiet melder at gjerningsmannen var borte da de ankom stedet i natt.

Fest avsluttet av politiet

NEDRE GRÜNERLØKKA: Kl. 01.32 i natt avsluttet politiet en fest på Nedre Grünerløkka. Det kom flere klager fra nabolaget om høy musikk og i nærheten var det et aldershjem. Politiet oppsøkte festen og nedla pålegg om at festen var over og at musikken skulle være avslått. Dette ble imøtekommet, og det ble stille i området.

VIC-klient pågrepet

CHR. MICHELSENS GATE: Kl. 01.50 pågrep politiet en 45 år gammel VIC-klient som kjørte på en stjålet moped og som ikke hadde førerkort for denne typen kjøretøy. Mopeden ble tauet inn og mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere