Eldre overfalt og ranet

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Politiet er på jakt etter to menn i tyveårsalderen etter at to eldre personer ble overfalt og ranet tirsdag kveld.

MONTEBELLO/SMESTAD: Det første ranet fant sted på Slemdal tirsdag kveld klokken 22.41. En 65 år gammel mann kom inn på Statoil-stasjonen på Smestad og fortalte at han var slått og ranet.

Mannen ble deretter kjørt til legevakten for en nærmere undersøkelse. 65-åringen ble frastjålet to lommebøker.

Angrepet bakfra

Kun ett kvarter senere skjedde et lignende ran ved Montebello stasjon, da en 80 år gammel mann ble slått ned i General Kroghs vei. Gjerningsmennene slo og sparket og stakk av med mobiltelefon og lommebok før de forsvant i retning Montebello stasjon. Mannen ble ikke fysisk skadet.

Ved begge de to tilfellene var det to gjerningsmenn, som angrep ofrene bakfra. Politiet har derfor ikke noe signalement å gå etter, men tror det kan dreie seg om de samme gjerningsmennene ved begge de to tilfellene.

Ønsker kontakt med vitner

Utifra tid, sted og fremgangsmåte, jobber vi som om det er en sammenheng, sier politiførstebetjent Øyvind Matre ved Majorstua politistasjon til Akersposten.no.

De er nå på jakt etter to menn i alderen 20-25 år. Politiet ønsker også kontakt med vitner som befant seg i de aktuelle områdene tirsdag kveld.

Vi vet at det var en dame som gikk av t-banen ved Montebello stasjon rundt klokken 22.55. Henne ønsker vi gjerne kontakt med, eventuelt også andre personer som var på den samme banen, men gikk av på stasjoner før eller etter, sier Matre.

Et tredje ran

Rett etter midnatt ble en 41 år gammel mann ranet i Sognsveien ved Ullevål sykehus. Politiet har foreløpig ikke noen anmeldelse i denne saken, og knytter så langt ikke dette ranet til de to overfallene i Oslo vest, opplyser Matre.

Personer som har informasjon i saken, kan ta kontakt med jourhavende etterforsker ved Majorstua politistasjon på telefon 22668584.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag