*Nettavisen* Nyheter.

Eldrebølgen for Sølvguttene

Begeistringen var stor blant 200 sykehjemsbeboere i Bydel Ullern da Sølvguttene sang i Ullern kirke mandag kveld.

Aldri før har så mange rullatorer og rullestoler huset Ullern kirke som da 200 sykehjemspasienter skulle ha med seg Sølvguttenes konsert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sykepleiestudentene fra "Livsglede for eldre" guidet spente sykehjemspasienter inn til Ullern kirke for gratiskonsert med Sølvguttene.

ULLERN: Det var sykepleiestudentene fra stiftelsen "Livsglede for eldre" som stelte i stand den storslåtte gratiskonserten for alle sykehjemspasienter i Bydel Ullern mandag kveld. Før Sølvguttene slapp til, var kirkens midtgang og sideganger fylt med så mange rullatorer og rullestoler at to sykepleiestudenter stilte seg på podiet og pekte på om antall nødutganger foran, i midten og bak i kirken.

Fantastisk halleluja

Mange fikk assosiasjoner til julaften da Sølvguttene på fantastisk vis fylte kirkerommet med blant annet Händels "Messias".

Responsen fra publikummet var en blanding av stormende applaus og høylydte kommentarer som "fantastisk!" og "bravo!".

En av seniorene i rullestol på fremste rad ble umiddelbart så bergtatt av gullstrupene at han tok frem dirigenten i seg. Jo høyre opp i toneleie Sølvguttene kom, jo høyere holdt han armene.

Stor frivillighet

81 år gamle Arna Julie fra Silurveien sykehjem hadde bare god-ord å komme med etter konserten.

Jeg synes det var helt fabelaktig. De sang så flott. Og det er veldig fint at de frivillige har latt oss få være med på dette, konkluderer Julie.

Etter konserten var sykepleiestudentene som frivillig satte av mandagskvelden for å slå følge Ullerns seniorer, raskt frempå for å takke sine frivillighetskolleger. Her ble både de ti bussjåførene fra "Go'e Bussa" som sto for transporten, Ullern menighet som stilte kirken til disposisjon, og ikke minst Sølvguttene selv, hyllet med stor applaus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.