Eldreomsorgen langt verre under Frp

SV-politikeren Akthar Chaudhry fra Furuset mener byråd Sylvi Listhaug (Frp) ikke leverer i verken eldreomsorg eller barnevern. Arkivfoto

SV-politikeren Akthar Chaudhry fra Furuset mener byråd Sylvi Listhaug (Frp) ikke leverer i verken eldreomsorg eller barnevern. Arkivfoto

Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug (Frp) overtok. Det kan hun ikke nekte for, raser Akthar Chaudhry (SV).

OSLO: Chaudhry reagerer på byråd Sylvi Listhaug (Frp) og byrådsleder Erling Laes utspill om at statsminister Jens Stoltenberg svartmaler eldreomsorgen i Oslo.

LES SAKEN! Statsministeren svartmaler eldreomsorgen

Statsministeren fremstiller det som om sykehjemmene i Oslo nærmest er nedlagt, når sannheten er at sykehjemsdekningen i Oslo ligger godt over landsgjennomsnittet, sa Lae og Listhaug.

Dette får Chaudhry til å steile.

Det som er realiteten er at Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug overtok. Det er ren katastrofe, og dette må Frp tåle å høre, sier han.

SV-politikeren er ikke nådig i sin kritikk av Fremskrittspartiets styre i Oslo.

De kjører eldreomsorg som største sak, men de har elendige resultater i sitt eget utstillingsvindu. Eldreomsorgen og barnevernet i Oslo er elendig, og dette er områder som Listhaug og Frp styrer, sier Chaudhry.

FRP TILBAKEVISER KRITIKKEN: - Tallet er ikke riktig!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag