*Nettavisen* Nyheter.

Eldreomsorgen vil få flere midler i Gamle Oslo

 

Skal ikke gå inn på alt det Michelsen (FrP) diskuterer i sitt siste innlegg 30.01.08, og heller ikke på anklagene om at jeg prøver meg på ansvarsfraskrivelse.

Det mest fornuftige Michelsen sier er:
La meg derfor bare fastslå: Det er så enkelt at Bydelsutvalget i budsjettrevisjonen til våren eller for den saks skyld på første BU-møte kan påplusse funksjonsområde 3 i sitt årsbudsjett med noen millioner kroner og kan da ta dette av sine solide reserver eller mindreforbruk (les overskudd).

Dersom dette gjøres vil både den skakkjørte hjemmetjenesten og de alt for trange rammene for sykehjemsplasser kunne få tilstrekkelige midler til å bli gode nok for det behovet som er i vår bydel.
Det er ikke verre enn det!


Jeg prøver igjen:
Det er nettopp det som er vedtatt.
Vi skal se på situasjonen i hjemmetjenestene og sykehjemmene og så vurdere hvor mye mer penger de må ha.
Bydelsutvalget skal få sak om bydelens sykehjems tilbud og vi vil ut fra dette vurdere hvor mye ekstramidler som trengs. Det samme gjelder også for hjemmetjenestene. Men vi trenger først oversikten vi får fra administrasjonen.

Er dette så vanskelig å forstå?
Det burde det ikke være for et parti som i et par anledninger stemte for nedskjæring av midler til hjemmetjenestene, det har vi i RV, nå Rødt, aldri gjort.
Det var virkelig et løftebrudd fra FrP!


Olaf Svorstøl
Gruppeleder for Rødt i Bydelsutvalget, Gamle oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag