RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eldrerådet støtter ungdom

Eldrerådet presiserer at det fortsatt støtter ungdommen i Bydel Nordstrand.

Nordstrand: I Nordstrands Blad torsdag skrev vi at eldrerådet hadde gått inn for bydelsdirektørens kuttliste, som blant annet innebar nedleggelse av Lambertseterklubben og utekontaktene.

Arbeidsutvalget i Nordstrand eldreråd sier at dette ikke stemmer.

Vi understreker at vi ikke har gått inn for nedleggelse av ungdomstiltakene. I eldrerådets møte 18. april behandlet vi bare de budsjettjusteringene som angikk eldre. Det vil si at punktene 1-6 (om ungdomstiltak) i bydelsdirektørens forslag til vedtak om budsjettendringer ikke ble behandlet, fordi de ligger utenfor det normale arbeidsområdet for eldrerådet, sier en representant for eldrerådet.

Ungdomsklubben og utekontaktene er også en "førstelinje-tjeneste" som virker forebyggende på samme måte som eldresentrene. Protokollen fra vårt møte er derfor misvisende, og Arbeidsutvalget beklager på eldrerådets vegne at man ikke har klargjort vedtaket i saken på en ryddig måte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere