RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selv om hele produksjonen ble styrt av Bjørnholt elever hadde de leid inn profesjonelt utstyr og en av fotografene bak Max Manus-filmen.
Selv om hele produksjonen ble styrt av Bjørnholt elever hadde de leid inn profesjonelt utstyr og en av fotografene bak Max Manus-filmen. Foto: Alle foto: Privat

Elev vant filmkonkurranse

Rayan Zomorodi fra 1. klasse på Bjørnholt skole vant anbudskonkurranse og fikk 50.000 kroner til å spille inn reklamefilm.

BJØRNHOLT: Så mange som 200.000 kinobesøkende kan få sett Zomorodis reklamefilm.

1. klassingen fra Bjørnholt skole hadde det beste forslaget til hvordan Nydalen VGS bør markedsføre seg som ny skole.

Fire postive sider

Ideen til Zomorodi gikk ut på at fire ulike elever skulle fortelle om fire positive sider ved Nydalen VGS, det var spesielt Zomorodis ideer til overgang mellom de ulike scenene som fanget oppmerksomheten til Nydalen rektor Linn-Siri Jensen.

Elevstyrt

Nordstrands Blad var på settet i Nydalen da elever fra Bjørnholts Medier og Kommunikasjons linje spilte inn reklame filmen. Hele prosjektet er styrt av elever fra Bjørnholt, men de hadde leid inn profesjonelt kamera og fotograf Pål Odden, som blant annet har vært med å lage Max Manus filmen. de hadde også skuespillere fra ulike musikk dans og drama linjer i Oslo.

Kommer på kino

Filmen er så godt som ferdig, men eleven skal korrigere og gjøre en siste finish. Reklamefilmen skal bli vist på kinoer fra uke 51.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere