RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elever takket lærerne

10. klassene ved Rommen skole har gjort det meget bra på sine eksamener de siste ukene. Nå er vi på god vei oppover, sa en stolt rektor Jon Langmoen.

Rommen: Aulaen på Rommen skole var torsdag fylt av glade og fornøyde elever, stolte familiemedlemmer og imponerte lærere. 10. klasses avslutningsfest med vitnemålsutdeling, taler og visning av Tyskland/Polentur var en hyggelig og oppløftende seanse for de tilstedeværende og ikke minst for Rommen skole.

Kontroverser

Det har vært mye negativt i mediene om dårlige resultater på Rommen skole. Skolen har scoret dårlig på lese- og skriveferdighetstester og også gjort det under middels i standpunktkarakterer og på eksamen.
Vi har hatt endel kontroverser, krangling og uro i klassene. Men nå er vi på god vei oppover, sa rektor Jon Langmoen. Av de som kom opp i norsk muntlig fikk åtte elever 6'ere. Syv av dem er har minoritetsbakgrunn. På skriftlig eksamen i engelsk fikk to elever 6'ere.

Omorganisering ga resultater

For halvannet år siden foretok lærerne og rektor en omorganisering for å bedre resultatene og lese- og skriveferdighetene. De begynte med temabasert undervisning og basisgrupper. Det førte til store forandringer for elevene og mange var skeptiske i begynnelsen. Men på sikt har disse endringene gitt resultater.
Lærer Kristin Stavnheim roser sine 10. klassinger.
- Det er mitt første år som lærer her på Rommen, og mange har spurt meg om det ikke er tøft å jobbe på ungdomstrinnet. Men jeg har hatt det så fint, dere er en utrolig hyggelig, positiv og engasjert gjeng. De andre lærerne la grunnlaget, så jeg har vært så heldig å bare komme hit og skumme fløten. Jeg har blitt veldig glad i dere og ønsker dere lykke til videre, sa en rørt og stolt lærer på 10. trinn, Kristin Stavnheim.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere