Elevrådspris til Haugen skole

Oslo: Prisen for beste elevråd i 2006 ble utdelt på den årlige elevrådskonferansen i Oslo. Juryen uttalte at konkurransen i år var knivskarp.
Fem skoler, Haugen, Lofsrud ungdomsskole, Berg og Lambertseter videregåendeskole og Oslo katedralskolen, ble nominert. For å motta elevrådsprisen måtte flere kriterier være oppfylt. Elevrådet skal blant annet bidra til økt elevdemokrati og sikre at alle elevene på skolen har mulighet til å bli hørt.
Elevrådet skal arbeide systematisk og seriøst og skal ha et aktiv elevrådsstyre som samarbeider med skolens ledelse. I tillegg skal elevrådet bidra til økt elevmedvirkning i det faglige arbeidet i klasser.
I år søkte 13 skoler om prisen og sendte inn søknad som dokumenterte elevrådets arbeidsinnsats for å engasjere og motivere elevene til å påvirke sin utdanning og skolehverdag.
Prisen ble kunngjort på høstens elevrådskonferanse onsdag 1. november. Prisen er på 15.000 kroenr, og midlene skal brukes til elevrådets beste. Begge skolene ble både overasket og glade for prisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.