RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eliteseriedrømmen knust


Kim André Fremming og Grüner forsøkte gang på gang å score mot Rosenborg, men laget måtte gå av isen uten både mål og poeng.
Kim André Fremming og Grüner forsøkte gang på gang å score mot Rosenborg, men laget måtte gå av isen uten både mål og poeng.
Det ble for tøft for Grüner å rykke opp i eliteserien i ishockey.

 

GRÜNERLØKKA: Østkantlaget tapte sine to første kamper i kvalifiseringsspillet om opprykk, men fikk nytt håp med seieren borte mot Kongsvinger torsdag. Det håpet sloknet fort søndag, da Rosenborg viste seg å være noen hakk for gode for vertene.

– Det var sjanseløst. De ville nok vinne mer enn oss, og det er uten tvil de beste som får spille i eliteserien neste sesong, sier Grüner-kaptein Stian Hoelseth.

To runder før kvaliken er slutt er det allerede klart at Frisk Asker og Rosenborg får spille på toppnivå neste sesong.

– Burde fått igjen pengene

At årets eliteserielag Frisk og hardtsatsende Rosenborg klarte oppgaven i kvalifiseringen er ikke uventet. Likevel synes Hoelseth det er synd Grüner ikke klarte å skape litt spenning.

– Det er litt dårlig stemning nå. Det er to kamper igjen, men ingenting å spille for. Sånn sett er resten av kvaliken litt meningsløs, sier Hoelseth.

Han skulle ønske Grüner kunne gitt publikum mer valuta for poengene.

– Vi var ikke helt i riktig modus. Egentlig burde vel folk fått igjen pengene, sier kapteinen.

Hoelseth har ikke vanskeligheter med å innrøme at Rosenborg er et bedre lag.

– De var mye bedre i denne kampen. Rosenborg scoret på mulighetene sine og tettet også igjen bakover. De hadde en solid plan som de fulgte.

Flere i tenkeboksen

Nå handler det bare om å avslutte årets sesong med stil, men Hoelseth kan avsløre at flere spillere er i tankeboksen med tanke på neste sesong.

– Det kan nok bli et lite generasjonsskifte, og vi har en del yngre i klubben som er klare til å ta steget. Noen av de eldre kommer nok til å gi seg, og jeg er litt usikker selv på hva jeg vil gjøre.

Først vil han uansett avslutte kvaliken best mulig.

– Vi får passe på at vi holder Kongsvinger bak oss i alle fall, sier Stian Hoelseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere