RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ellevilt gjøglershow


Denne kjempepyramiden var bare et mange velkoordinerte akrobatiske innslag. Foto: Simen Sundsbø
Denne kjempepyramiden var bare et mange velkoordinerte akrobatiske innslag. Foto: Simen Sundsbø Foto: foto: simen sundsbø
Den kulturelle skolesekken er blitt åpnet på Bekkelaget skole, og ut av dem kom en fargesprakende middelalder-forestilling.

BEKKELAGET: Middelaldermusikk og middelalderkostymer, flagg, diaboloer og stylter var noen av virkemidlene som ble tatt i bruk da Bekkelaget skole etter bare fem dagers forberedelse fyrte opp med «Rottefanger fra Hameln».

Rotte i kake

Alt fra scenen til kostymene var svært gjennomført, og skuespillerprestasjonene upåklagelige, men det er de imponerende akrobatiske stuntene som har brent seg fast på netthinnen når forestillingen er over.

Elevene slår hjul og stiller opp i pyramider, de står på skuldere og blir kastet i saltomortaler av instruktørene.

Det nærmest tyter rotter frem fra alle kriker og kroker i noen av scenene og når bakeren i Hameln kommer trillende med en kake, så hopper det en rotte ut av den og.

Tok fri fra jobb

At elevene har hatt det kjempegøy under oppsettingen av stykker er det ingen tvil om.

Mange foreldre hadde forstått at denne forestillingen var noe ut over det vanlige og tatt seg fri far jobb eller en ekstra lang lunsj for å se resultatet av ukens innsats.

En mor forteller at hun hadde fått beskjed om at hun måtte komme og se denne forestillingen.

Alle fornøyde

Både rektor og assisterende rektor er tydelig fornøyde med forestillingen. Assisterende rektor Aase Sofie Lilletvedt skryter av instruktørene, og ifølge henne skryter instruktørene av barna.

Det har de god grunn til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere