*Nettavisen* Nyheter.

Elly Christensen ble Årets Navn i Bydel Ullern

En tydelig rørt, men også svært entusiastisk Elly Christensen møtte frem på Møller Bil Skøyen fredag formiddag for å motta prisen for Årets Navn for Ullern i 2010.

ULLERN/SKØYEN: Men den tidligere lederen av Ullern seniorsenter kom ikke alene. Med seg hadde hun søsteren Karna Løvli, Kjersti Engh fra Nasjonalforeningen for folkehelsen/Oslo fylkeslag, venninnen Kjersti Egge og hennes gode venn Adam Donaldson Powell. Tilstede var i tillegg bydelsutvalgsleder Carl Oscar Pedersen.

– Samspill

– Jeg er utrolig glad, takknemlig og ikke minst beæret over å få denne utmerkelsen. Bydel Ullern har vært fantastisk å jobbe i! Det hele er et samspill mellom ansatte, brukere, frivillige og mange flotte samarbeidspartnere. Blant dem vil jeg nevne BU-leder Carl Oscar Pedersen, Lions Lilleaker, Seniorsaken og Lilleaker pensjonistklubb.

Jeg visste jo ikke om at jeg var nominert før Marit Christensen tok kontakt med meg og fortalte de gledelige nyhetene lørdag. Jeg ønsker å takke alle dem som har stått opp for meg og støttet meg, kollegaer, familie og hele mitt nettverk, smiler Elly.

Sa opp

Hun har nå sagt opp sin stilling på Ullern seniorsenter og understreker at hun har en større visjon.

– Jeg har en visjon om å fortsette det flotte arbeidet innenfor kultur blant yngre mennesker. De unge er fremtidens eldre. Nettopp derfor ønsker jeg å donere gaven på 5000 kroner fra Møller Bil Skøyen tilbake til Ullern seniorsenter. Men, gaven er øremerket. Den skal brukes til konsert med Elisabeth Andreassen på seniorsenteret, en konsert hvor ungdommene på Stoppestedet er invitert, sier hun.

– Omtenksomhet

Daglig leder ved Møller Bil Skøyen, Ulf Tore Hekneby, er tydelig svært fornøyd.

– Vi synes det er kjempehyggelig å, for tredje gang, være med på dette. Det er vel anvendte penger. Vi ønsker sterkt å bidra til å støtte ulike engasjement i nærmiljøet, ta samfunnsansvar og å vise omtenksomhet. Sistnevnte er også en en våre grunnverdier her på Møller Bil Skøyen. Vi synes det er flott at du velger å gi gaven tilbake til bydelen og at du tydelig byr på deg selv, sier Hekneby.

– Og din lojalitet, den er beundringsverdi, skyter vennen Powell inn.

– Ja, og vi i Folkehelsen er kjempestolte av deg. Tusen takk, Elly, for at du velger å gi denne prisen tilbake til Ullern seniorsenter. Det viser så tydelig ditt engasjement og det må du for all del beholde, sier Engh.

– Jeg slutter meg til alt det som er sagt og synes det er en flott tanke rundt mer samarbeid mellom Stoppestedet og seniorsenteret. Når seniorsenteret skal bygges om, har vi tenkt tanken på å flytte det til Stoppestedets lokaler for en periode, sier Pedersen og legger til:

– At du er kåret til Årets Navn er en kjempehyggelig anerkjennelse for hva du har gjort. Det har blitt lagt merke til. Du setter farge på ting. Vi i bydelsutvalget følger også opp denne overrekkelsen med en invitasjon til oss. Gratulerer igjen!

LES OGSÅ: Astrup og Tandberg er årets navn i Vestre Aker

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag