RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elskelig eventyr


ANMELDT: Blue Dragon.
ANMELDT: Blue Dragon. Foto: Foto:
Legendariske utviklere slår seg sammen og gir oss et sjarmerende og fargerikt spill.

GAMER.NO: Man forventer mye når mannen bak Final Fantasy, mannen bak musikken i Final Fantasy, og skaperen av tegneserien Dragon Ball slår seg sammen. Man forventer et nyskapende spill som gruser konkurransen, og derfor vil nok noen bli litt skuffet over Blue Dragon. Spillet sender deg ikke ut på noen episk historie som vil få tårene til å trille. Blue Dragon er heller en letthjertet heisatur gjennom fargerike områder, med en deilig spillestil i samme gate som gode gamle turbaserte rollespill fra Japan.

Blue Dragon er slående vakkert. Fra de forskjellige områdene du vandrer gjennom, til de mange personene man møter, er alt polert ned til minste detalj. Når det hele blir bygget opp av et magisk lydspor, er det vanskelig å ikke bli litt forelsket.

Dessverre merker man raskt at det hele er fryktelig lett. Utfordringene dukker opp så sjelden at man blir direkte trist når kampene er over. Kampsystemet er så underholdende i seg selv at det nærmest er en skam at vanskelighetsgraden sjelden lar deg utnytte det. Blue Dragon gir oss en klassisk eventyrfortelling om det gode mot det vonde. Som vanlig i japanske rollespill møter vi en gjeng med smårollinger som kaster seg ut i kamp mot den store stygge slemmingen. Selv om det kanskje høres simpelt ut, er det uhyre engasjerende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere