RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elvelangs i fakkellys


Å kombinere et lyssatt mørke med dansende alver gir en spesiell atmosfære.
Å kombinere et lyssatt mørke med dansende alver gir en spesiell atmosfære.
Torsdag 20. september starter årets "Elvelangs i fakkellys" med hele tre åpningsarrangement kl. 20. Da erstattes belysningen langs Akerselva av 3 000 fakler, og underveis fra Maridalsvannet til Grønland vil ca. 60 kulturopptrinn overraske alle som går turen.

AKERSELVA: Det er de fire bydelens langs Akerselva som innbyr til denne spesielle kulturopplevelsen i forbindelse med høstjevndøgn. Publikum får en 8 km mytisk opplevelse med en mengde kulturopplevelser mens de går turveien nedover langs elva.

Åpning tre steder

Årets elvelangs-vandring har åpningsmarkeringer både på Frysja, i Nydalen og nedenfor Bentsebrua kl. 20. Publikum kan starte hvor og når de vil, kulturinnslagene holder på til kl. 23. Det anbefales imidlertid å følge folkestrømmen nedover mot sentrum.

Kommunal gave til folket

Årets vandring Elvelangs er det åttende i rekken og er et av Oslos best besøkte kulturarrangementer. I fjor var hele 30 000 mennesker med på denne vandringen som er et annerledes arrangement uten glitter og stas, uten elektronikk og kremmere. Det er derimot en gratis kommunal opplevelsesgave til Oslos befolkning, med god hjelp fra hundrevis av frivillige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere