RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elvelangs med sykkel


Det var nok ikke bare avisen som lurte på hva Aman gjorde i Akerselva - med sykkel - fotografen er Maria Ramstad Ødegaard.
Det var nok ikke bare avisen som lurte på hva Aman gjorde i Akerselva - med sykkel - fotografen er Maria Ramstad Ødegaard. Foto: Kristin Tufte Haga
Hva gjør Aman Sheikh på sykkel - i Akerselva?

NYDALEN: Nab.no ble også nysjerrig da vi kom over Akademiet-studentene Aman Sheikh (fra Grorud) og Maria Ramstad Ødegaard (fra Etterstad) - henholdsvis på sykkel og med kamera i Akerselva, der den renner gjennom Nydalen.

Coverbilder

– Vi jobber med et skoleprosjekt hvor oppdraget er å ta coverbilder til et tenkt magasin, denne gangen Carl’s Car. (www.carls-cars.com). Men vi skal ikke sende bildene til magasienet! Et både spennende og morsomt oppdrag, hvor vi kunne jobbe helt selvstendig. Det krevde litt planlegging, men jeg synes det har gått greit, sier Maria (18), som går på tredje året ved Akademiet - Medie og Kommunikasjon. Modellen Aman (18) går også på samme linje.

Elva fin location

– Elva er jo enspennende location - med mye bevegelse i, sier Maria, som ikke helt har bestemt seg ennå for hva hun har tenkt til å bli “når hun blir stor”.

– Egentlig har jeg vurdert å bli sykepleier, men samtidig har jeg også veldig lyst til å bli fotograf. Det blir nok en av delene - blir jeg sykepleier skal jeg ihvertfall ha fotobraferingen som hobby!

- Men hva sa læreren om bildene?

– Vi får ikke tilbakemelding før etter jul. Men læreren synes bildene så veldig bra ut, spennende bilder - det er det hun har sagt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere