RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ola Elvestuen, her avbildet på Lilleaker under valgkampen, vil ikke si noe om hvorvidt han har lyst til å bli nestleder eller ikke. Foto: Vidar Bakken
Ola Elvestuen, her avbildet på Lilleaker under valgkampen, vil ikke si noe om hvorvidt han har lyst til å bli nestleder eller ikke. Foto: Vidar Bakken Foto: ARKIVFOTO: VIDAR BAKKEN

Elvestuen kan bli ny nestleder

Etter at Olaf Thommessen trakk seg som nestleder i Venstre er Ola Elvestuen aktuell kandidat som ny nestleder.

Ullern: Med Ola Elvestuen i førersetet har Venstre hatt stor fremgang i hovedstaden. Formannen i Oslo Venstre og leder av byutviklingskomiteen i rådhuset har profilert Venstre i en rekke saker som også angår våre bydeler, ikke minst i ambassadesaken. Fremgangen både under siste stortingsvalg og ikke minst i kommunevalget, var stor i Ullern og Vestre Aker. Det er mange Venstretillitsmenn i hovedstaden som mener at Ullernbeboeren er en svært aktuell kandidat som ny nestleder.
- Ola Elvestuen. Hvis du blir spurt, vil du si ja til å bli den nye nestlederen i Venstre?

- Jeg har gitt tilbakemelding til valgkomiteen om at jeg ønsker å fortsette i sentralstyret. Noe annet har jeg ikke meddelt.
- Har du lyst til å bli nestleder?

- Nå skal valgkomiteen gjøre sin jobb. Så skal landsmøtet gjøre sine vedtak senere. Jeg har ikke noe å si utover det, sier Elvestuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere