RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EM-medaljen glapp så vidt


Medaljen glapp så vidt for Christopher Eidsvaag (t.v.) og Kim Gibson under Wushu-EM.
Medaljen glapp så vidt for Christopher Eidsvaag (t.v.) og Kim Gibson under Wushu-EM.
Forrige uke deltok Kom Gibson i wushu-EM. Desverre glapp medaljen denne gang. - Bittert, sier Ullevål-gutten.

ULLEVÅL: I den individuelle øvelsen "sydlig håndform" hadde Gibsom som mål å få over åtte poeng og tangere sin 15. plass fra EM i 2006. Det gikk på hengende håret. Med 8.18 poeng endte han på en 14. plass.

- Tildels fatale feil

- Tross store, tildels fatale feil ble målene nådd. Selv er jeg svært misfornøyd med min prestasjon i denne klassen, men jeg klarte hvertfall å nå mine forhåndsmål, sier han til Nordreakerbudstikke.no.

Da gikk det bedre i øvelsen "sydlig sabel", hvor Gibson nådde helt opp til 8. plass, hans første topp 10-plassering i EM-sammenheng.

Høye forventninger

Men det var i oppvisningskampen sammen med Christopher Eidsvaag at medaljeforventingene var høye. Men noen små slurvefeil skulle koste de to nordmennene pallplassen. Scoren på 8.67 poeng var bare 0.02 poeng fra bronseplass og 0.03 poeng fra sølvplass.

- Vi tapte medaljene vi drømte om med minste mulige margin, og det var ubeskrivelig bittert! Men samtidig er vi stolte av at vi fra lille Norge kan være med å hevde oss og være med i medaljekampen i et EM og være en av forhåndsfavorittene til pallplass. Det er det vi prøver å ta med oss videre fra dette mesterskapet, sier Gibson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere