RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En "liten" keeperkjempe


Grei-keeper Andreas Rognmo sto en formidabel kamp mot Brann selv om laget tapte med 5-0.
Grei-keeper Andreas Rognmo sto en formidabel kamp mot Brann selv om laget tapte med 5-0. Foto: Thomas Granerød
Det er veldig sjelden at en keeper fortjener skryt etter å ha sluppet inn fem mål i en kamp, det gjør til de grader stortalentet Andreas Rognmo i Grei-målet.

EKEBERG: Man forstår at en motstander er ekstra dyktig når hele Brann-leiren langs sidelinjen til stadighet kommenterte Andreas Rognmos (13) kvaliteter under kampens gang.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Hindret enda større tap

For det er ingen tvil om at Andreas storspilte der bakerst hos Grei i denne åpningskampen i Norway Cup. Totalt uredd i enhver situasjon, herlige refleksredninger på streken, strålende i én mot én situasjoner og kjappe og presise igangsettinger.

Andreas var faktisk hele årsaken til at Brann ikke vant med syv eller åtte mål mer. Da vi i tillegg får vite at gutten er ett år yngre enn de andre, ja da er det bare å la seg imponere videre.

– God trening å møte Brann

Da Lokalavisen Groruddalen får Andreas i tale etter kampen møter vi i tillegg en meget hyggelig gutt som ikke ønsket å si så meget om egen innsats, men da vi fortalte at hele Brann-leiren skrøt av ham fikk vi allikevel en liten kommentar;

– Blir jo litt stolt når jeg hører dette, klart det er morsomt å spille en god kamp, men jeg synes at hele laget egentlig spilte godt selv om vi tapte 5-0 mot Brann.

– Jeg tenkte faktisk i forkant av denne kampen at jeg skulle se på det som en god trening, fordi vi regnet med at Brann var et meget godt lag, forteller keepertalentet Andreas Rognmo til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere