RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av flere interessenter

Lars F.Windfeldt, en av eierne av FO-bygget på Huseby, bekrefter at Politihøgskolen er en av flere interessenter.

- Vi har kontakt med Politihøgskolen, som del av det løpende utleiearbeidet, sier Lars F.Windfeldt, som presiserer at alt er svært løst.
Han ser på Politihøgskolen som en interessant potensiell leietaker med tydelige og spesielle behov, som han tror FO-bygget kan tilfredsstille.
- Mer er det ikke grunnlag for å si så tidlig i prosessen, understreker han.
Generelt påpeker Windfeldt at det er betydelig økt aktivitet i hele Oslo når det gjelder utleie av næringslokaler.
- Det er stor mobilitet blant brukere av store arealflater, og dette gjør FO-bygget interessant for mange store og solide private selskaper, så vel som offentlige virksomheter. Det blir stadig vanskeligere å finne egnede kontorlokaler i indre Oslo, og vi har betydelig interesse også fra store private kontorbrukere, sier .Windfeldt.
Fra før har Bydel Vestre Aker leid seg inn i FO-bygget sammen med NAV, og Undervisningsbygg KF for Persbråten skole. I kjelleretasjene har Omsorgsbygg KF leid seg inn med to store barnehager. At leietakerne så langt er offentlige legger ingen føringer for hvem som man ønsker seg i de resterende lokalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere