En avis i vekst

Nordstrands Blad AS er tildelt prisen "Gaselle-bedrift" i 2006.

Nordstrand: En "Gaselle-bedrift" er et uttrykk for Norges hurtigst voksende bedrifter og prisen deles ut årlig av Dun & Bradstreet i samarbeid med Dagens Næringsliv.

Gaselle-bedrift er en betegnelse på en bedrift som vokser hurtigere enn andre bedrifter og det er jo morsomt å være med på det. Mens de fleste trykte aviser har tapt lesere så har vi økt, og det tyder på at de ansatte gjør en god jobb, sier administrerende direktør i Nordstrands Blad AS, Jan Tore Kristiansen og legger til at Nordstrands Blad AS også har blitt en mye større arbeidsplass enn tidligere.

Det er klart det er morsomt med positive utmerkelser, og det er bra for bedriften utad. Våre kunder ønsker selvsagt også å være med der det er vekst og fremgang. Utmerkelsen viser at vi har satset på de riktige områdene, sier Kristiansen og legger til at han håper og tror at veksten kommer til å fortsette:

Dette er bare begynnelsen, sier direktøren med et smil. Nordstrands Blad AS utgir avisene Nordstrands Blad, Lokalavisen Groruddalen og Østkantavisa med tilhørende nettsteder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.