RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En borte, seks igjen

Asker-kampen blei som et pliktløp for VIF-gutta som har mulighet til å rappe seriegullet foran nesa på Tistedal. Seks kamper gjenstår, blant annet mot Tistedal.

JORDAL: Vålerengas håndballherrer ligger på 2. plass, ett poeng bak serieleder Tistedal, men med en kamp mindre spilt. Seriegull i 2. divisjon avdeling 01 er så absolutt innen rekkevidde. Lørdag feide de nedrykkstruete Asker av banen med hele 31-21. Den kampen var aldri spennende. Det er derimot tabellsituasjonen.
Målet for sesongen er fortsatt å bli blant de fem beste. Det skal vi klare, sier trener Morten Østreng etter kampen. Han nekter å spekulere i seriegull eller ikke.
Det er seks kamper igjen. Vi får vente med å snakke om opprykk eller noe sånt til de er ferdig spilt, fortsetter han kontant.

Seriefinale

Østreng mener at Tistedal er avdelingens beste lag, men innrømmer at det blir en real seriefinale neste lørdag. Da braker de to topplagene sammen i Tistedalshallen.
Det blir nok en seriefinale ja. Tistedal vinner nok resten av kampene sine, medgir Østreng. Han peker på forsvar- og keeperspill som VIFs sterkeste kort mot serielederne.
Vi gjør nok en god forsvarskamp, og keeperen vår er nok en gang god i dag mot Asker. Det blir helt avgjørende at det defensive spillet sitter mot Tistedal, poengterer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere