RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De unge raperne med publikumtekke uten like og med et flott show.
De unge raperne med publikumtekke uten like og med et flott show. Foto: Jacob Kirkevaag

En drømme-Mela

Nest etter Granittrock er Mini Mela på Haugenstua den kulturelle begivenheten som samler flest folk i Groruddalen.

HAUGENSTUA: Om det var verdensstjernen Juggy D de fleste ventet på, så var det de lokale stjernene som eide scena i timene før. Og ikke noe er mer smittsomt enn spilleglede.

– Det var helt fantastisk over å se hvor mange mennesker som kom. Jeg var helt gira, da jeg var oppe på scenen. Dere vet ikke hvor gøy det var å stå på den scenen og danse. Ville danse engang til med engang jeg var ferdig, skriver Chris Lii fra dansegruppa Freez på sin blogg dagen etter.


SE BILDENE: Mini Mela 2010 med Juggy D

 

De yngste åpnet

Mens folk fortsatt strømmer til det flotte amfiet mellom blokkene i Ole Brumms vei, dra Stig skole sitt kor det hele i gang. Foran et  publikum som er ertet  oppvarmet av en spinnvill og glad konferansier Danny Soares.

– Det er bare stort å opptre. Og på scena her med så mye folk. Oi, oi, sier en svært så fornøyd Mosta Bafaiz.

Sammen med Vahir Jomeer og Tofan Bashash i Young Catz leverte de store små raperne et flott show og var blandt publikumsyndlingene denne kvelden.

Dans

Med The Planet som idéskaper og medarrangør, er det nødt for å bli dans på scena; Og bra er det.

Kreativiteten og trøkket  til de mange artistene er stort, og kanskje ikke så rart at de gjør det bra i konkurranser og i rene show.

Og så kom gruppene som perler på en snor. Nye lovende og de mer meritterte.

Juggy D


Også de tre foregående årene har Mini Mela hentet inn store stjerner fra naboene vest i havet. Om de ikke er så verdensberømte i Groruddalen så er de det i det store utland.

Kveldens headliner Juggy D, eller Jagwinder Singh Dhaliwal fra London er en skikkelig stor Bhangra stjerne og har også fått prøvd seg i Bollywood.
Han har samarbeidet med mange andre kjente artister underveis, som Veronica og Jay Sean.


– Fantastisk publikum her i kveld, og det er n av grunnene til at jeg synes det er stort å komme til Norge, sier en lett andpusten Juggy D rett etter forestillingen,

 

 Artistene på scenen i denne rekkefølgen:
Stig skolekor, Young Catz, Inferno Angels, Inferno B-boys, Girl Power, Shain, Step Off, Freez, Wanted, Inferno Chicks, Uniq, Swagg, Two 1 Three, The Beats, 1 Unity og til slutt Juggy D.


I tillegg kom Høybråten skoles musikkorps  marsjerende inn og spilte i pausen.

 I det hele en fantastisk kveld både på og foran scena. Rundt om på plassen og i “snøkavet” ved siden av. Og godt passet på av Cricketklubben og Stovner bokseklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere