*Nettavisen* Nyheter.

En drøm er blitt virkelighet

I et år har Vårveien barnehage holdt til på tre forskjellige steder. Mandag flyttet de 81 barna offisielt inn i sine nye felles lokaler.

Simensbråten - Endelig kan vi samle alle under ett tak, og styrer Marit Bentsborg slipper "å fly" mellom Sem-huset, Ljabruhjemmet og Rødbrakka for å se til barn og ansatte. En drøm er blitt virkelighet, sa Kari Hove fra Bydel Nordstrand, i sin åpningshilsen.

For to år siden var barnehagebyråd Torger Ødegaard(H) på inspeksjon i Vårveien.

Den gang var det bare masse grønt her. Jeg husker jeg pekte på området og sa at "her skal det bli barnehage". Og her er den, to flotte bygg med fantastiske uteområder. Gratulerer, sa Ødegaard før han klippet snoren og foretok den offisielle åpningen.

Blid direktør

Bydelsdirektør Per Johannessen var like blid som byråden.

For når jeg ser Ødegaard og direktør Jan Egil Clausen i Omsorgsbygg KF samlet, da vet jeg at det skjer noe hyggelig, humret han.

Vårveien barnehage er det første prosjektet vi har samarbeidet med Omsorgsbygg om i nye Bydel Nordstrand. Det betyr mye for oss å få flere barnehageplasser. Dette er et av de mest inspirerende områdene å jobbe med, ikke minst fordi barnehageutbyggingen er satt så sterkt på den politiske dagsorden. Derfor er det en god dag for Bydel Nordstrand i dag, synes bydelsdirektøren.

Men, selv om jeg gratulerer Vårveien med dagen, er jeg smertelig klar over at det fremdeles står et tresifret antall barn på venteliste i bydelen, legger han til.

Teodor

På et åpningsarrangement hører det selvsagt med både taler, kaker og underholdning. Foruten nydelig sang av barna, dukket Birgit Strøm og Teodor opp for å gratulere med ny barnehage. Et innslag som var like populært for foreldre som deres håpefulle.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.