RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En forsømt turvei

Ovenfor John Brandts vei, hvor den går over i naturen. var det i gamle dager en klopp over Sognsvannsbekken. Ettersom tiden krevde sitt og kloppen forfalt ble det laget en solid bro på to stålbjelker over bekken, slik at man lett kunne komme seg videre. Dessverre var det ikke slik med stien som gikk bratt oppover mot Sognsvannsveien. En gang for noen år siden greide et voldsomt regnvær å grave ut løse masser og forvandle stien til et steinete og besværlig tråkk, og slik har den ligget i flere år, uten at noen eiere har gjort forsøk på å rehabilitere den.

I forbindelse med utbyggingen av Vettakollen høydebasseng er det fremkommet mange meninger om transport av massene fra arbeidet, det kives intenst om valget mellom Gaustadveien og Nordbergveien. Hva som enn kommer til å skje, er det vel sannsynlig at det må lages en ny bro over bekken. Da er spørsmålet: Hva vil skje med turveien? Når arbeidet (som antagelig vil vare et par år) tar til, og vil det bli anledning til å vandre over bekken, på nytt eller gammelt sted?

Finn Rasch-Halvorsen
Turveibruker i Solvanglia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere