Gå til sidens hovedinnhold

«En fremtid for bydelene?»

I et leserinnlegg 23. august hevder BU-leder på Stovner Karl P. Olsen (Ap) at Høyre vil legge ned bydelsutvalgene. Dette er feil. Så lenge bydelene bidrar til at Oslos innbyggere får best mulige tjenester, både på pris og kvalitet, så vil de bestå.

Del på Facebook

I Oslo Høyre har vi en levende debatt om det meste, spesielt det som skal til for å videreutvikle og gjøre Oslo til en enda bedre by. Jeg satt selv i arbeidsgruppen som diskuterte bydelenes fremtid, og vi diskuterte bredt. Større bydeler? Færre? Nye oppgaver? Andre oppgaver?

Som det ledende partiet i Oslo har Høyre et spesielt ansvar for å reformere og videreutvikle byen. For Høyre er ingen organisering fastlagt for all fremtid. Oslo må utvikles til det beste for byens innbyggere - deg og meg. Kommunen er til for innbyggerne, ikke omvendt.

Selv tror jeg bydelene har en god fremtid foran seg, dersom vi i bydelsutvalgene tar våre oppgaver på alvor, og følger opp vårt ansvar for tjenestene i bydelene, fremfor å bruke tiden på saker milevis utenfor bydelenes ansvarsområder. Midtøsten og Norges forhold til Israel er det for eksempel regjeringen og utenriksdepartementet som tar seg av.

Kjell Omdal Erichsen
BU-lederkandidat Sagene Høyre

LES ALT OM VALGET 2011 I OSLO HER

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto