*Nettavisen* Nyheter.

En god nummer to

En drøy uke etter åpningen av jibbe- bakken på Nedre Foss stakk Østkantavisa bortom for å sjekke trykket. Vi traff få, men ivrige, skivirtouser.

Grünerløkka: Michael Kot (17) fra Ullern er på vei nedover den lengste railen, med skiene på tvers. Han detter av litt over halvveis, blir tydelig sinna og slår staven i snøen.
Jeg blir så irritert! En rett rail er jo egentlig ingen utfordring, sier 17-åringen, før han strever seg opp bakken igjen i en halvmeter nysnø. Tidligere i dag satt alt som det skulle, men kanskje har han fått smake litt melkesyre?
Eller kanskje ikke. Michael står nemlig på ski hver dag, og jobber to dager i uka som skiinstruktør på Tomm Murstad i Holmenkollåsen. Akkurat nå sliter han med en skade i hofta, og kan ikke stå i stor bakke, i tilfelle han faller i stor fart. Da er jibbebakken på Grünerløkka et kjærkomment alternativ.
Det er jævlig bra her! sier Michael med et stort smil.
Er du fornøyd med de siste dagenes snøfall?
Både ja og nei. Det er kjedelig å ikke kunne dra til Tryvann når det er så bra forhold. Skulle gjerne vært i en større bakke med større hopp! Det er som å ta godteri fra barna, ler Michael.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.