RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En god sirkel


 
 

I de siste utgavene av Nordstrands Blad har Fagforbundet Nordstrand, Bent Fuglesang og Arbeiderparti-politiker Steinar Andersen hatt en noe snodig debatt vedrørende bydelens budsjett for 2009.

Et enstemmig bydelsutvalg bevilget like før jul 160.000,- til velferdsgoder for de ansatte. Fremskrittspartiet ser ikke på disse pengene som en "gave" til de ansatte, slik Fuglesang hevder. Det er etter vår oppfatning ikke penger for "positivitet og engasjement blant de ansatte", noe Andresen fremholder. Fagforbundets begrunnelse med at dette er en "påskjønnelse", kan vi heller ikke støtte.

Fremskrittspartiet ser
viktigheten i å investere i de ansatte. Velferdstiltak kan føre til mer fornøyde og motiverte ansatte. Derigjennom vil sykefraværet gå ned og de ansatte vil trives bedre på jobben og gjennomtrekket blir mindre. Den gode sirkelen avsluttes med at tjenestene til bydelens mange brukere blir bedre. Er ikke det målet med investering i de ansatte?

Slike tiltak
er utvilsom vanskelig å måle, men ser vi resultater av denne satsningen på de ansatte i bydelen, er Fremskrittspartiet villig til å tidoble beløpet ved neste budsjettbehandling. Jeg regner da med å ha både Fagforbundet og Andersen med på laget. Kanskje også Fuglesang innen da har skiftet mening?

Ulf Stigen

Gruppeleder

Nordstrand FrP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere