*Nettavisen* Nyheter.

En greaselig fornøyelse

Gutta boyz tøffer seg med bildeler. På scenen står resten av gjengen og synger "Grease lightening". Kul scene!

Korte shorts, brylkrem og skinnjakker er tilbake! I hvert fall På Østensjø skole.

Klikk på bildet for å forstørre.

No can do: Danny (hvit) duger ikke på trening. Artig scene!

Klikk på bildet for å forstørre.

Girltalk: Sandy forteller om sin store sommerflørt

Klikk på bildet for å forstørre.

Grugledet seg: begge 7. klassingene har i flere måneder øvd seg på sang, skuespill og replikker. Nå er de klare for å vise fram resultatet til de andre elevene på skolen. Totalt ble det 2 elev- og 2 foreldreforestillinger på de to klassene. Her presentert av 7B.

SKØYENÅSEN: - Musikken er bra, den er tøff, den er helt topp! sier Aleksander Sandlie i 7B før forestillingen begynner. Han spiller vert på danseballet.

- Alle i klassen så Grease før vi begynte å øve. Det blir spennende i dag. Det er mange som er nervøse og gruer seg, men vi gleder oss også, informerer 12- åringen.

Med ett stormer elever fra 1. til 6. klasse inn dørene. Let the show begin.

SE BILDEGALLERI! Grease lightening

- Jeg skjønner ikke hvorfor du må dra? sier Danny til sommerflørten.

Sandy har nettopp fortalt at hun må reise tilbake til Australia etter en en lang sommer i USA.

- Du er min virkelig store kjærlighet! sier hun til Danny før de tar farvel. De gyldne dager er over. Nå er det back to school.

Skolestart

- Har' e blitt no' dame på deg i sommer, a Danny? spør en kompis.

Gjett om det har. Men Danny er litt tilbakeholden med informasjon. Han er da ingen pusegutt heller. Tross alt skal man opprettholde sitt gode navn og rykte, som den tøffe fyren han er.

Det var meningen at Sandy skulle dra tilbake til Australia, men i stedet for blir hun ble værende i USA. Hun er derfor ny elev på skolen der Danny går.

- Jeg møtte en nydelig gutt på stranden i sommer, men jeg måtte slå opp fordi jeg skulle flytte, betror Sandy seg til jentegjengen.

- Tell me more, tell me more, synger jentene og guttene på hver sin side, mens de to forelskede ungdommene synger om sommeren som var.

- Hva het'n a? Danny?! Å, jeg tror jeg dæver, sier en av jentene. Hun kan ikke helt kjenne igjen beskrivelsen som Sandy gir av den tøffe skolegutten.

Grease-gliset

Forestillingen byr på kjente sanger, en dose latter, misforståelser, skuffelser og glede. Kommer Danny og Sandy til å finne tilbake til hverandre når de nå går på samme skole?

7. klassingene klarer i hvert fall å få fram gliset på en gammel Grease-frelst denne dagen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.