RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En halvmeter fra cupbombe


jentene fikk ikke ha ballen lenge om gangen, men kom til noen sjanser i første omgang.
jentene fikk ikke ha ballen lenge om gangen, men kom til noen sjanser i første omgang.
På stillingen 1-2 til Team Strømmen ble Ellen Wang på Linderud-Grei spilt alene med keeper fem minutter før slutt. Dessverre var hun i offside, og cupbomben uteble.

Det var en tydelig divisjonsforskjell mellom lagene i hele kampen. Oppskriften var angrep for Team Strømmen, og forsvar og kontringer for hjemmelaget Linderud-Grei. Bortelaget hadde ikke overraskende ballen mest og skapte mange sjanser, men det tok 40 minutter før de klarte å få hull på byllen. Mari Knudsen sendte Toppserie-laget i føringen.

Så hardt som Linderud-Grei hadde kjempet frem til scoringen, var det nesten forventet at den scoringen ville bli forløsende for Team Strømmen, men hjemmelaget bet tenna sammen og fortsatte å satse på kontringer.

Hårfin offside

Team Strømmen slet litt med å komme til de ordentlig gode avslutningene, men når de gjorde det sto som regel L-G-keeper Miranda Dalberg i veien. Hun hadde mange solide redninger og holdt hjemmelaget inne i kampen. 20 minutter før slutt scoret allikevel bortelaget igjen, og alt håp så ut vil å være ute for Linderud-Grei.

Men i pausen hadde Ellen Wang kommet inn for Christine Libach, og fem minutter før slutt dukket hun opp på bakerste stolpe og reduserte sensasjonelt for Linderud-Grei.

Hjemmelaget øynet håp om ekstaomganger, og bare to minutter senere var L-G i angrep igjen. I en overtallssituasjon ble Ellen Wang spilt alene med keeper. Hun satte den mellom keeper, men linjedommeren hadde markert for offside. Med kun tre minutter igjen, kunne Wang sendt Linderud-Grei til himmels og ekstraomganger mot et Toppserielag. I stedet sikrer gjestene seieren på overtid. 3-1 til Team Strømmen.

Oppløftende

Linderud-Grei-trener Reidar Grønli var fornøyd selv om laget hans ble slått ut av cupens 2. runde.

- Det er en veldig moro kamp, og vi hadde trua hele veien, sier han.

Han forteller at de fokuserte på å vinne, selv om det er mange plasseringer opp til Team Strømmen i seriesystemet. Han visste at de måtte legge seg bakpå og satse på kontringer, men at de trodde og visste de kunne vinne.

- Det kommer alltid en cupbombe, så trua var der, sier Grønli.

Han måtte gjøre to bytter i pausen, og ble klar over at jentene hans ble slitne.

- Hadde vi hatt friske bein hele kampen, så hadde vi tatt dem, smiler han.

Nå er fokuset til Linderud-Grei igjen på serien, hvor de for øyeblikket ligger sist. Grønli er fast bestemt på å få dem vekk fra nedrykkstriden så fort som mulig.

- Denne kampen viser at vi kan og gir oss mye selvtillitt, men vi vil nok prøve å spille mer offensivt i serien, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere