RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En helt naturlig leke!


klar: Tore Wendt i Bymiljøetaten - avdeling friluft - har ordnet til furua så den nå istedet har blitt til lekeapparat for ungene som besøker sognsvann og omegn.
klar: Tore Wendt i Bymiljøetaten - avdeling friluft - har ordnet til furua så den nå istedet har blitt til lekeapparat for ungene som besøker sognsvann og omegn. Foto: FOTO: Bymiljøetaten
Forleden blåste en stor furu ned ved badeplassen på Sognsvann. Furua ble ikke til ved, men til lekeapparat.

SOGNSVANN: – Bymiljøetaten valgte å gjøre furua til et lekeapparat for barn i alle aldre. Treet et blitt «naturens lekeapparat”, forteller kommunikasjonsrådgiver Anne Grete Nyrud i etaten.Tore Wendt Jonassen, i samme Bymiljøetaten, har tatt vekk barken på treet, og furua ligger nå ferdig klargjort for lek.

Bruke naturgitte forhold

– Når anledningen byr seg slik som her ønsker vi å benytte de naturgitte forholdene til å skape opplevelse, aktivitet og kvalitet for store og små. I dette tilfellet var det vinden som knakk ned en kjempestor furu, som allerede var sterkt svekket av råte. Så i stedet for å bli til råstoff for industrien, blir den nå forhåpentligvis til glede for alle barn, som ønsker og utforske hva marka har å by på, sier Nyrud.

Så da er bare å leke igang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere