RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En helt ny avis for deg i sentrum

I dag holder du en helt ny lokalavis mellom hendene. Vi skal gi sentrumsleseren en ny avis. Lokalavisene Oslo gir deg dittOslo.

Vi i Lokalavisene Oslo har gitt ut lokalaviser i denne byen i over 100 år. Da Akersposten ble etablert i 1905 uttalte avisens første redaktør, Thorstein Diesen; «det som berettiger Foretagendet, er den omstændighed at Aker aldrig kan vente, at Christianiapressen kan afse Spalterum i nogen nævneverdig grad til Stof som væsentlig er af lokal Interesse for Aker».

Så lenge det har vært gitt ut lokalaviser i denne byen har det med andre ord vært en tanke at sentrumsbeboeren og de øvrige Oslo-beboerne har ulike interesser.

Vi tror ikke Oslo er så svart/hvitt. Det er like lett å finne ting som forener på tvers av bydelsgrensene, som det som skiller. Likevel er det slik at Oslos ulike bydeler fortjener lokalaviser som tar hver enkelt bydel på alvor. Størrelsen på hver enkelt av de 15 bydelene i Oslo er nok til å matche de fleste norske småbyer med minst hver sin lokalavis. Derfor er vi stolte over at vi har aviser og nettsteder i Oslo som har en relasjon til over 200.000 mennesker hver eneste uke. De venter på lokalavisen sin hver torsdag, og de oppsøker og bruker våre nettsider hele uken.

I sentrum har vi vært tilstede med aviser i snart 20 år. Uranienborg-Majorstuen Budstikke og St. Hanshaugen-Ullevål Budstikke. Frogner Budstikke. Løkka Tidene, AvisMagazinet, Østkantavisa, Lokalavisen Frogner og Lokalavisen St. Hanshaugen. Kjært barn har hatt mange navn. Nå samler vi alle våre lesere i sentrum under en ny avis, dittOslo, selvsagt i nær slektskap med nettstedet vårt, dittOslo.no.

Stikkord for den nye avisen er at den i større grad henvender seg til den urbane sentrumsbeboeren som «bruker byen». Som bor sentralt fordi hun eller han er opptatt av det som rører seg i byen, og som i stor grad også bruker nettet og mobilen i sin daglige mediebruk. Derfor vil avisen være strammere redigert, vi vil legge vekt på brukeranmeldelser, kjente stemmer fra byen og henvisninger til hvor du kan lese mer om det du er interessert i på nett. For å gi deg enda mer av det du finner interessant i dittOslo.

Samtidig lanserer vi denne uken vårt nye nettsted, skjerioslo.no. Dette er din komplette Oslo-guide til byens restauranter, uteliv, shopping, teater og alt annet spennende som gjør at Oslo er Norges utelivby nummer en. Hver torsdag får du det beste fra skjerioslo i avisen din. Vi håper du vil like det. God fornøyelse!


Tore Bollingmo
Ansvarlig redaktør

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere