*Nettavisen* Nyheter.

En holdt offeret mens fire mann slo

ETTERLYSER VITNER: Politiet på Stovner ønsker kontakt med vitner til en grov voldsepisode på Sinsen. Her reprsentert ved etterforskningsleder Stein Erik Olsen.

En mann holdt, mens fire mann slo. Offeret er forslått, men klarer seg bra.

SINSEN: Det så ganske så brutalt ut, da fem menn angrep en mann i 40-årene tirsdag midt på lyse dagen. Angrepet fant sted inne i et boligområde.

Del på Facebook

– Så vidt vi har klart å bringe på det rene var angrepet umotivert. Men offeret har ikke forklart seg ennå, forteller Sørensen, jourhavende etterforsker ved Stovner politistasjon.

– Vi er tidlig i etterforskningen av denne saken. Men vi har ett vitne sm skal avhøres. En av de fem gjerningsmennene er pågrepet og vil bli avhørt. Vi har også håp om å finne identiteten til de fire siste som deltok i volden, sier hun.

– Det skal så langt vi vet ha handlet om slag mot fornærmede. Han klarte seg etter forholdene bra, og er ikke påført så store skader.

– I forbindelse med denne hendelsen etterlyser vi altså fire gjerningsmenn, og håper å komme i kontekt med flere som kan ha sett hendelsen eller opptakten til den, sier Sørensen.

Gjerningsmennene var lyse i huden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.