Gå til sidens hovedinnhold

En innkjøringsprosess

Seksjonsleder Anne Isene Bjørland er godt fornøyd med hvordan Bakkehavn barnehage framstår i dag.

ABILDSØ: Barnehagen er helt ny, og både de ansatte og barna må gjennom en innkjøringsprosess. Nå har vi høy fokus på alle foreldre som ikke har fått barnehageplass, sier Bjørland som er seksjonslederen for barnehagene i bydel Østensjø og legger til:

Dette er et bygg til mange millioner kroner, som mange vil få store nytte og glede av. Men seksjonslederen er enig i at det har tatt lang tid å få i stand uteområdene.

Det var uenighet mellom Omsorgsbygg og entreprenørene om hvem som hadde ansvaret, og dette forsinket arbeidet. Men nå skal ting være i stand, forsikrer hun.

Men burde ikke alle barnehager i dag ha et vognskur?

Dette er et problem som gjelder for flere barnehager. Nå har vi fått tildelt ressurser, og dette er noe vi vil se nærmere på, og ta med oss videre. Men det er et samarbeidsutvalg i barnehagen, som foreldre kan henvende seg til, svarer Anne Isene Bjørland.

Hva med parkeringsmulighetene?

Det skulle kanskje vært flere parkeringsplasser, men det er satt visse begrensninger. Kravene som stilles er ivaretatt, og det er det viktigste, sier hun til Nordstrands Blad.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget