RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En konsert om kjærlighet

Ingen tvil om at Bettan - Elisabeth Andreassen vet å fengsle sitt publikum. Det gjorde hun i alle fall i Manglerud kirke fredag kveld.

Manglerud: Om det pøsregnet ute, var det en lun og fin stemning inne i Manglerud kirke. Og den var så godt som fullsatt. For etter "oppvarming" i eldresenteret med kaffe og kaker, var det bare å gå tvers over veien. Her fikk de mange være med på en konsert om kjærlighet.

"I dette hus er tusen toner sunget" innledet Bettan med, og fortsatte med "Dette er et hellig sted på jorden".

En rolig innledning før hun gikk over til velkjente "Danse mot vår" og "Så skimrande var aldri havet".

Og videre bygget det seg opp. Dere må gjerne nynne med, oppfordret Elisabeth Andreassen. Den mulighet lot ikke publikum gå fra seg. Og det ble ikke bare nynning. Ingen tvil om at dette var sanger de kunne. Kanskje Bettan her kan hente krefter til et kor? Både "De nære ting" og "I natt jag drømde" satt i alle fall som de skulle.

Dere er fantastiske. Og her føler jeg meg virkelig hjemme. Det har for øvrig både jeg og musikerne mine følt i hele dag. Aldri har vi fått slik oppvartning. Og som takk for dette ga hun en konsert som alle sikkert vil huske en stund fremover. Det skulle ikke forundre oss om de også hadde et godt tonefølge i øret i regnværet på veien hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere