RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En kultur-festival å lære av

n n I helga ble kulturfestivalen i bydel Grorud offisielt åpnet med Ammerud-dagene. Presidenten i Norges Røde Kors, Thorvald Stoltenberg var tilstede under det som er starten på tre uker med kultur og skikkelig underholdning i bydelen.
n n Festivalens tema, "Se meg", ønsker å sette omsorg i sentrum. Og det var akkurat det Thorvald Stoltenberg la vekt på da han stod for åpningen av festivalen.
- Vi trenger hverandre og har et stort behov for å være en del av et fellesskap, sa Stoltenberg. Og det er akkurat det man får når en bydel og lokale aktører går sammen om et slikt stort arrangement.
n n Under åpningen møtte Lokalavisen beboere som storkoste seg med spennende og varierte aktiviteter.
n n Arrangementene er tilpasset både unge og eldre i bydelen. Det blir både jubileumskonserter, dans, ungdomsparty og kulturtreff i løpet av de kommende tre ukene.
n n Kulturfestivalen samler bydelens befolkning og skaper et samhold og fellesskap hvor kjente og ukjente møtes og deler kulturelle opplevelser. Selv om vi er en del av et større lokalsamfunn som Oslo-beboere, er det en positiv utvikling at man kan skape en enda mer lokal tilhørlighet som ofte forsvinner i storbymyldret.
n n Gjennom slike arrangementer skapes glede og engasjement.
n n Vi håper at dette arrangementet er noe andre bydeler kan lære av, både i og utenfor Groruddalen.

Kulturfestivalen samler bydelens befolkning og skaper et samhold og fellesskap hvor kjente og ukjente møtes og deler kulturelle opplevelser sammen. Gjennom slike arrangementer skapes glede og engasjement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere