RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En kvalitetskveld

Regnet holdt nok mange hjemme da Lydexpressen ankom Stovner Rocke- fabrikk, men bandene fungerte selv som hverandres fanskare.

Stovner: Vi får vel være enige om at oppmøte var svært lavt, men de unge bandene hadde vanskeligheter med å trekke alle vennene sine opp til Stovner på en torsdag. Vi har ordinære klubbarrangementer som er stappfulle og så skjer dette i blant selv om promoteringen er den samme, sier leder ved Stovner Rockefabrikk, Lars Tefre Baade.
Allikevel må jeg si at arrangementet ble reddet av fire ufattelig bra band. Fire band i ulike sjangre og alle imponerte stort. Ingenting gjør meg mer stolt og glad enn når så unge spiller så bra. Masse energi og utstråling. Noen av de oppfører seg på scenen som om de skulle være født der, forteller han.

Fortsatt viktig

Lydexpressen er et turnékonsept for unge, uetablert band. Musikkmiljø fra flere steder i byen arrangerer konsertkvelder hvor fire hovedband stiller.
Lydexpressen har blitt arrangert på Hovseter og Kjelsås, og etter Stovner er det Lilleaker og Sinsen som får gjeste de unge talentene. Og selv om ikke publikumstallet har nådd de helt store dimensjonene, er turnéen fortsatt et viktig ledd i musikernes utvikling.
Jeg tror viktigheten av Lydexpressen fortsatt er kraftig tilstede. Unge band trenger flere arenaer til å få vist seg frem for hverandre, og ikke et stort publikum. Samtidig er det viktig for alle arrangørene å vise frem til verden at dette er band som representerer miljøer som blomstrer opp og er fulle av kreative ungdommer, sier Baade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere