RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En kveld med Raya


Raya:Raya sammen med barnebarnet på gitar tok publikum på en reise.
Raya:Raya sammen med barnebarnet på gitar tok publikum på en reise.
Sigøynerdronninga, Raya Bielenberg trollbandt sitt publikum under fengselsbesøket onsdagskveld.

Bredtveit:Hun er i kledd blomstrete tunika med svarte bukser. Med barnebarnet på gitar, og dattera på tamburin inntar hun scenen. Gjenklagen av hennes malmfulle stemme fyller kapellet.
Hennes opptreden og innlevelse fenger på lik linje med musikken. Raya"s selvskrevne tekster, komponert av barnebarnet på gitar tar lytterne med på en rundreise i følelseslivets uendelige hav. Ansiktsuttrykkene forteller mangt. Mens noen kjenner seg igjen i dramaet som sangene byr på og lever seg inn i dem, er det tydelig at andre finner musikken fengende, dog uvant.
Jeg har fått med meg nesten alle aktivitetene siden vi kom i gang med kulturuka på tirsdag. Det har vært veldig gøy. Gårsdagens konsert med Queendom var utrolig bra. Kveldens konsert er også bra, dog dramatisk, forteller en av de innsatte som ønsker å være anonym.
Bredtveits årlige tradisjon, kulturuka, ble arrangert for tredje år på rad. Uka bød på ulike aktiviteter for innsatte og ansatte. Mens fjorårets uke bar preg av middelalderen, omhandlet første års arrangement litteratur. Det flerkulturelle var tema for årets kulturuke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere