RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En legendarisk kveld


Den norske supergruppa Real Ones lover en legendarisk kveld på Parkteatret til støtte for Amnestys arbeid. FOTO: PROMO
Den norske supergruppa Real Ones lover en legendarisk kveld på Parkteatret til støtte for Amnestys arbeid. FOTO: PROMO
Kremen av artistnorge inntar Parkteatret neste fredag for å markere menneskerettighetenes 60-årsdag.

Grünerløkka: Lørdag 29. november på Parkteatret går startskuddet for turneen "Small Places Tour" i Norge. I regi av Amnesty og Norsk Rockforbund skal over 40 norske artister og band delta på konsertsteder rundt i landet for å markere 60-årsdagen til menneskerettighetserklæringen.

Festaften

Publikum er sikret en festaften utenom det vanlige når store navn som The Lionheart Brothers, Datarock, Real Ones og Diskjokke er samlet på Parkteatrets scene på en og samme kveld.

Da Amnesty spurte oss om vi ville stille opp på dette, svarte vi selvfølgelig ja. Flere av oss i bandet er medlemmer av Amnesty og opp gjennom åra har vi støttet organisasjonen flere ganger ved å holde konserter, forteller Ivar Vogt fra Real Ones.

Konsertmessig tror jeg det kommer til å bli en legendarisk kveld. Vi skal gjøre vårt aller beste for å gi publikum en fantastisk opplevelse, lover han.

Kampen er ikke over

Også Monica Larsson, daglig leder i Norsk Rockforbund, er overbevist om at det vil bli en festaften utenom det vanlige på Parkteatret.

Vi hadde lyst til å lage en skikelig kickoff i Oslo og invitere de artistene vi ser på som landets beste akkurat nå. Dette er en superpakke til publikum, sier Larsson som er veldig stolt over å være med på kampanjen.

Utrolige 27 konsertsteder og 45 artister har stilt opp. Amnesty gjør et fantastisk arbeid som vi vil støtte opp om, men kampen for menneskerettighetene i verden er langt fra over. Derfor håper vi å få satt fokus på dette nok en gang, sier hun.

Vi skal gjøre vårt aller beste for å gi publikum en fantastisk opplevelse

Ivar Vogt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere