RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En liten kattepine

Line, 10 år og Camilla, 12 år, savner katten sin. Ikke slipp ham inn eller gi mat, oppfordrer jentene.

Flesåsen: - Jeg er veldig, veldig glad i katten vår, sier Camilla.
- Han pleide å ligge i sengen min om kvelden, og noen ganger sove der til neste morgen. Men nå er han nesten ikke hjemme lengre.
Den kastrerte hankatten har egen kattedør hjemme på Flesåsen, og går med en liten metallkule på halsbåndet, som fungerer som døråpner.
- Sebastian har alltid mat i matskålen, så han kan komme hjem og spise når han vil. Problemet er at han er veldig selskapssyk når vi ikke er hjemme, sier Camilla, som har trent katten i ulike dressurøvelser som "Sitt", "Gi labb", "Hare" og "Dekk".
- Sebastian får skinke som belønning, og er blitt kjempeflink, opplyser Line, som håper Sebastian er hjemme på bursdagen sin 14. april, da han blir 4 år.
- Det er mange katter som prøver å ta over området til Sebastian i nærområdet ved hjemmet hans, det var han veldig flink til å passe på før, sier Camilla og håper Sebastian vil være mer hjemme og gjenoppta kampen om reviret sitt i Flesåsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere