Gå til sidens hovedinnhold

En lykkelig dag på senteret

Kerstin Kapsberger fikk panikk da hun oppdaget at lommeboken var søkk vekk. Kort tid etterpå fikk hun gladmelding på telefon.

FURUSET: Lørdag var en helt vanlig dag på butikken for Kerstin Kapsberger fra Lindeberg. Men handlerunden på Furuset senter skulle bli ganske annerledes enn den tyskfødte kvinnen hadde tenkt seg. Plutselig var lommeboken forsvunnet fra jakkelommen.

Fikk panikk

Kerstin tror den har sklidd ut av lommen, uten at hun har merket noe til det.

Jeg var inne på Narvesen da jeg merket at den var borte. Jeg fikk fullstendig panikk, forteller hun.

Hun dro tilbake til Kiwi på Lindeberg i full forvisning om at det var der hun hadde mistet den. Hun rakk ikke å komme frem før mobiltelefonen ga lyd fra seg.

Det var en fremmed mann som ringte, og jeg trodde først han hadde ringt feil. Han spurte om jeg hadde mistet lommeboken min. Jeg svarte ja. Da vi møttes på senteret, var alt oppi, forteller hun fornøyd.

Overraskelse

At verdisakene skulle komme til rette, var en stor overraskelse.

Jeg regnet med at den var borte vekk. Jeg ble utrolig glad da den kom til rette. Det fins kjipe mennesker i samfunnet som bare ville misbrukt kortene og kastet lommeboken, sier Kapsberger som er glad hun slapp å ta runden med å sperre bankkort og skaffe nytt førerkort.

Jeg har mistet kort før og vet at det er både tidkrevende og dyrt. Jeg satt veldig pris på at jeg fikk alt tilbake. Tusen takk til ham som var så ærlig, sier hun.

Fikk 100 kroner

Mannen som ringte, heter Tom Handeland. Han forteller at det var samboerens søster Pia Sjøbrenn som først fikk øye på lommeboka på parkeringsplassen.

Jeg tittet oppi den og så at det var både navn og penger. Det er jo veldig ergerlig å miste sånt, sier Handeland.

Du er en ærlig sjel?

Ja, det finnes kanskje ikke mange av dem. Hadde en annen funnet lommeboka er det mulig hun nok aldri fått den tilbake igjen, sier Handeland som fikk 100 kroner i finnerlønn.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk