RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FUNKER: Brukervennligheten er fortsatt et viktig argument for Ipod Touch.
FUNKER: Brukervennligheten er fortsatt et viktig argument for Ipod Touch.

En mer komplett Ipod

Styrken til nye Ipod Touch er funksjonaliteten og det store utvalget av tilleggsprogrammer.

AUDIOVISUELT.NO: Flaggskipet til Apple framstår nå som enda mer komplett hybrid av en MP3-spiller, lomme-PC og spillenhet.

Med topp inntrykk av både design og kvalitet er Ipod Touch en fornøyelig spiller å eie. Det at spilleren er intuitiv og rask i bruk underbygger dette.

Lyden er på sin side ikke hovedargumentet for å kjøpe Touch, og lydentusiastene blir nødt til å lete videre. Vi liker heller ikke at batterilevetiden har beveget seg i feil retning siden forrige generasjon.

Her finner du alle produktdetaljene

Masse ekstra

Touch bader i ekstrafunksjonalitet, og har nå også fått etterlengtet støtte for Bluetooth og taleopptak så vel som å ha en bedre spillytelse.

Den behersker fortsatt foto og film høyst tilfredsstillende, og det enorme utvalget av applikasjoner er et stort pluss.

Det at Touch nå er tilgjengelig med hele 64 GB lagringsplass er den foreløpig alene med i klassen, og samtidig aner vi at dette vil føre til utfasingen av harddiskbaserte Ipod Classic.

Les test av Ipod Classic på Amobil.no

Mulige konkurrenter

Av konkurrenter er det verdt å nevne Creative Zen X-fi 2, Sony Walkman X-1000 og Cowon Iaudio S9 som alle mangler Wi-Fi og applikasjonstøtte, men til gjengjeld gir bredere formatstøtte, bedre medfølgende hodesett og innebygget FM-radio.

Har du et svært rommelig budsjett kan du naturligvis ta steget opp til Apples egen mobiltelefon Iphone, som gir deg samme pakke og mer til.

Les test av Iphone 3GS på Amobil.no

Apple Ipod Touch har allerede solgt over 20 millioner enheter, og vi ser ingen grunn til at salgsuksessen ikke fortsetter – for ingen spiller tilbyr denne totale pakken, som kombinerer multimedia, nettsurfing og spilling, i et så hendig format og til en såpass gunstig pris.

Les hele testen av den nyeste Ipod Touch på Audiovisuelt.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere