RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én million kroner over takst


JORDBÆRVEIEN: Mange ønsket å sikre seg denne lille perlen på Nordseter. Både kjøper og selger kan være fornøyde etter at boligen ble solgt for 6,2 millioner.
JORDBÆRVEIEN: Mange ønsket å sikre seg denne lille perlen på Nordseter. Både kjøper og selger kan være fornøyde etter at boligen ble solgt for 6,2 millioner. Foto: Foto: Privatmegleren
En enorm interesse for huset i Jordbærveien presset prisen skyhøyt over takst. Salget ga klar prisrekord i området.

NORDSETER: Over 40 personer var på visning av rekkehuset i Jordbærveien 56 på Nordseter. Etter budrunde endte prisen på 6,2 millioner. Taksten var på 5,2 millioner.

LES OGSÅ: Bjørn-Erik (70) valgte Østfold

– Det var en meget god salgssum. 6,2 er vesentlig over alt annet som har blitt solgt i området. Det er soleklar rekord på Nordseter, forteller megler Martin Aune i Privatmegleren.

Intern forkjøpsrett

Huset på 149 kvadratmeter har fire soverom, garasjeplass, solrik hage og terrasse.

– Huset er noe større enn det meste annet i området, standarden er helt ok, selv om det ikke er nyoppusset. Men det er den interne beliggenheten som har trukket prisen opp her, forteller Aune.

Martin Aune
EIENDOMSMEGLER: Martin Aune i Privatmegleren. Foto: Privat

Megleren forteller om enorm interesse for å bo på Nordseter.

– Vi hadde med oss en kundekrets av folk som var med på budrunde for et år siden, i samme område. Det er mange som har bestemt seg for at de vil inn på boligmarkedet her. Det har mye med skolekretsen å gjøre, det er ekstremt barnevennlig og gode oppvekstvilkår, sier megleren.

Problemet for mange som vil inn på Nordseter-feltet, er at det er veldig mye intern forkjøpsrett.

– De som bor her vil ikke flytte, så mange ønsker å kjøpe noe større når anledningen byr seg. Da må de som kommer utenfra være villige til å by høyere. Det positive med dette er jo at det viser hvor fint det er å bo her. Folk blir boende lenge, sier megleren.

LES OGSÅ: Naboaksjon mot lavblokk på Brannfjell

Beliggenhet er alt

Selv om strøket er populært er prisen selger fikk for Jordbærveien 56 langt over prisnivået som har vært på Nordseter.

For ikke lenge siden ble et rekkehus i området solgt for under fem millioner.

– Taksten på Jordbærveien 56 var satt riktig i forhold til standard og størrelse når man ser på andre objekter i området. Igjen er det beliggenheten det kommer an på, dette er et enderekkehus med store fine grøntarealer og nesten ikke noe innsyn. Så har man et spesielt objekt kan man sitte på en liten skatt, avslutter Aune.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere