RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én million til 60pluss-grupper


Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen
Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen
Oslo Idrettskrets (OIK) har fordelt nesten en million kr til 60pluss-grupper over hele byen. Blant disse er grupper innenfor Manglerud Star, Oppsal IF og Bekkelaget Gymnatikklag.

VÅRT DISTRIKT: De ulike gruppene i vårt distrikt får tilsammen 330.000 kroner. De ulike aktivitetene innebærer blant annet innebandy, gymnastikk, vannaktiviteter, stavgang, styrketrening, avspenning, yoga, trening til musikk og samtalegrupper for de over 60.

Skal inspirere

Oslo Idrettskrets administrerer prosjektet, som er finansiert av kommunen.

Målet er å aktivisere fysisk og sosialt passive personer over 60 år i Oslo, skriver Oslo Idrettskrets i en pressemelding.

Blant kravene til tiltakene er at de skal inspirere til egenaktivitet gjennom å bevisstgjøre deltagerne om verdien av ulike fysiske aktiviteter. I tillegg skal deltakerne få informasjon om et fornuftig kosthold og egentrening.

Det presiseres at deltakelsen skal være gratis og at 60pluss-midler skal benyttes til aktiviteter i regi av 60pluss, skriver OIK.

Midlene kan brukes til leie av lokaler, lønn til instruktører, markedsføring, utstyr og sosiale tiltak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere