RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En morderisk Karlsson

Karlsson på taket har en tøff storebror som Astrid Lindgren har glemt å fortelle oss om.

GAMER.NO: Om betegnelsen snikende tiger, skjult drage noen gang skulle passe et spill, gjelder det Assassin's Creed. Aldri før har du sett en så spenstig hovedperson, der han praktisk talt springer opp vegger, og kaster seg fra det ene hustaket til det andre.

Med utvaskede og diffuse farger, stemningsfull musikk, og gater fulle av liv, blir vi kastet inn i et spill som virkelig har prestert å gjøre noe helt særegent. Du spiller en leiemorder i oldtidens Midtøsten, og blir oppfordret til å bruke kløkt og list for å stoppe pusten på dine mål.

Du må vandre anonymt gjennom gatene, lytte til samtaler og la noen knyttnever møte skitne ansikt før du får sanket all den informasjonen du trenger om ditt neste offer. Det fatale drapet skal helst skje stille, slik at du kan forsvinne inn i skyggene uten at noen fikk registrert hva som skjedde.

De første timene du tilbringer i Altair's hvite drakt er som å komme til spillhimmelen. Alt er så pent, så forseggjort, så ufattelig underholdene. Dessverre begynner repetisjonsdemonen å nikke med hornene om ikke så lenge, og du innser at uansett hvor store disse byene er, så gjør du alltid det samme. Du vil aldri slutte å ha det moro med spillet, men Assassin's Creed har mye potensial det aldri helt utfyller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere