RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En musikalsk reise

Søndag inviterte Holmlia barne- og ungdomskor til en reise i musikalens verden med forestillingen "Diamonds, Tears and Love!"

Holmlia: På Hallagerbakken skole på Holmlia fikk publikum bli med på en reise i tid og musikk, med numre fra blant annet "Annie," "The Sound of Music," Chicago," og "Chess." Flere numre var også hentet fra filmen "Moulin Rouge," blant annet hadde barnekoret en egen dans til sangen "Rhythm of the Night."

Morsomt

Det er veldig morsomt å synge i kor, forteller tredjeklassingene Ylva Sogge Leite (8) og Pernille Kirkon (9) samstemte.

Ylva har sunget i kor siden første klasse, mens Pernille nettopp har begynt. De forteller at de øver en gang i uka, og har korseminar noen helger. De har øvd på forestillingen nesten siden oppstarten i høst. Barnekoret har medlemmer fra 3.-5. klasse, mens ungdomskoret har medlemmer fra 6. klasse og oppover.

Én gutt

Etter kaffepause er det duket for ungdomskorets show. De har pyntet scenen med glitter og stas, og det blir ønsket høytidelig velkommen på ymse språk. Ungdomskoret har som barnekoret kun en gutt med på laget. Derfor får Peter Ramthun fortjent mye oppmerksomhet av jentene på scenen.

Etterpå får korene uhemmet skryt av arrangøren Randi S. Aass, som bruker ord som korglede og entusiasme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere