*Nettavisen* Nyheter.

En ny «Jimmer'n»

STÅR LENGE: Martin Andresen med fullt fokus på motstander og puck – legg også merke til at han ikke går i fella med å sette seg ned for tidlig. Foto: Foto: Thomas Granerød

I helgen arrangerte Hasle/Løren Kiwanis Cup i Lørenhallen – og muligens fikk vi oppleve en ny «Jimmer'n».

Klikk på bildet for å forstørre.

Hasle/Løren U9: Martin Andresen, Jørgen Rønning, Sebastian Rinaldi, Aleksander B. Hjelmås, Granum, Avinash Mehta, Fabian Øverli, Kasper Romset, Aksel Raade, Sander Hammerø, Jonathan B. Hjelmås, Edgar R. Talm, Elias Theodor Rustbakken, Theodor Amundsen, Joel Solomon, Jesper Falch-Nilsen og trener Eddie Romset.

Klikk på bildet for å forstørre.

Står lenge: Martin Andresen med fullt fokus på motstander og puck – legg også merke til at han ikke går i fella med å sette seg ned for tidlig.

LØREN: For 22. året på rad inviterte Hasle/Løren til stor turnering for spillere født i 2002 og 2003.Av de 26 lagene og omlag 370 spillerne overvar Lokalavisen Groruddalen kampen mellom arrangørklubben Hasle/Løren og Jutul i årsklassen 2003.

To store profiler

I dette oppgjøret var det spesielt to spillere som virkelig markerte seg, nemlig gjestenes Peter Jansson som scoret fire av Jutuls fem mål - og hjemmelagets målvakt Martin Andresen som sto en fabelaktig kamp og forhindret et enda større tap.

Minnet om «Jimmer'n»

Faktisk så viste den unge målvakten så gode fakter at han minnet litt om den legendariske Jim «Jimmer'n» Marthinsen der han voktet buret.

Jeg bruker bare snappen hvis puckene kommer høyt og fort

Ikke verst å bli sammenliknet med en målvakt som innehar 114 offisielle landskamper for Norge og som har vunnet «Gullpucken» to ganger.

Man behøver ikke å holde nullen for å være en strålende målvakt, det beviste Martin i søndagens kamp - og selv om gjestende Jutul puttet pucken i mål fem ganger, så får unge Andresen de beste karakterer etter Jutul-kampen.

Vil bli verdens beste

Martin Andresen startet sin målvaktskarriere forrige sesong - og han har alltid hatt lyst til å være en sisteskanse med spak og snapphanske, dessuten er han rimelig klar på hva han håper på for fremtiden;

– Jeg vil jo så klart bli verdens beste keeper, men før det så skal jeg spille godt for Hasle/Løren.

– Du er aldri redd når puckene suser rundt deg da, Martin?

– Nei, nei. Jeg er aldri redd for puckene, smiler Martin og legger kjapt til;

– Jeg bruker bare snappen hvis puckene kommer høyt og fort - noe som jo skjer ganske ofte, avslutter Martin, som trener ishockey to ganger per uke i tillegg til å spille kamper.

En smilende gjeng

Mot Jutul ble det altså et 5-1 tap for Hasle/Løren, men det virket ikke til at verden gikk under av den grunn for Martin og resten av lagkameratene.

Sjelden har avisens utsendte sett flere smil etter et tap, noe som virkelig viser at resultatene ikke er det viktigste, men selve gleden av å utføre idretten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag