RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én person mistenkt for brann

Brannen i Sporveisgata natt til torsdag var påsatt, i følge politiet.

majorstuen: – Politiet har en mistenkt i saken som nå blir avhørt, forteller politiet i en pressemelding fredag ettermiddag.

Politiets etterforskning av brannen i Sporveisgata 35 B på Majorstuen 2. februar viser at brannen sannsynligvis er påsatt. Allerede er altså én mistenkt inne til avhør, og politiet forteller at det vil komme flere avhør av vitner i saken.

Brannen som startet i en leilighet i 5. etasje i bygget, ble av vitner beskrevet som eksplosjonsartet. Brannen spredte seg utvendig oppover bygningsfasaden mot leilighetene ovenfor, men brannen spredte seg ikke inn til andre leiligheter.

Leiligheten hvor brannen startet ble totalskadet.

Brannen i Sporveisgata 35 ble opplevd som svært dramatisk av beboerne. FOTO: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN

Som dittOslo fortalte torsdag skal personen som bor i leiligheten tidligere ha mottatt trusler. Dette ble også bekreftet av politiet. Det skal også ha blitt skrevet «RIP» (hvil i fred, journ. anm.) på postkassen til vedkommende.

I forbindelse med brannen ble 16 personer evakuert ut fra Sporveisgata 35 B, mens ni personer ble evakuert ut fra Sporveisgata 35 A. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

Vitner som har opplysninger i saken og som ønsker å komme i kontakt med politiet i løpet av helgen, bes henvende seg til kriminalvakten ved Oslo politidistrikt på telefon 22669966.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere