RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én person omkom i ulykke med løypemaskin


En løypebas i Skiforeningen er bekreftet omkommet etter en ulykke fredag 21. mars. Maskinen på bildet har ingenting med den omtalte ulykken å gjøre. ILLUSTRASJONSFOTO
En løypebas i Skiforeningen er bekreftet omkommet etter en ulykke fredag 21. mars. Maskinen på bildet har ingenting med den omtalte ulykken å gjøre. ILLUSTRASJONSFOTO
Skiforeningen bekrefter at en av deres løypebaser har mistet livet etter ulykke med løypemaskin fredag.

OSLOMARKA: – Våre tanker går til de pårørende, og det viktigste for oss nå er å ta vare på dem, de ansatte og de frivillige i Skiforeningen, sier generalsekretær Bente Lier i en pressemelding fredag ettermiddag.

Det var en skiløper på stedet som litt over kl. 12.00 fredag slo alarm, og varslet luftambulanse og Skiforeningen. Skiforeningen opprettet kontakt med luftambulanse og politi, som rykket ut.

Løypebasen ble bekreftet omkommet av redningsmannskapene.

Skiforeningen melder fredag at de har god dialog med politiet. Politiet har ikke ennå fått varslet alle de pårørende, og går derfor foreløpig ikke ut med navn. I følge osloby.no er den omkomne en mann i 60-årene.

Skiforeningen opplyser til dittOslo at ulykken skjedde i Oslomarka på Ringkollen i Ringerike.

De ansatte har i dag vært samlet i Skiforeningens hus, og vil følges opp gjennom helgen. Pårørende og ansatte får tilbud om profesjonell hjelp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere