En real helaften!

Jan Fredrik Tønnessen, Vibeke Rasmussen, Fredrik Brede Rogge Loennecken, Hege Grøndahl og Eirik Sønstebø. foto: Elisabeth c. Wang

Jan Fredrik Tønnessen, Vibeke Rasmussen, Fredrik Brede Rogge Loennecken, Hege Grøndahl og Eirik Sønstebø. foto: Elisabeth c. Wang

En stor drøm gikk i oppfyllelse da UKErevy-ensembelet fra Norges Handelshøyskole i Bergen entret scenen på selveste Chat Noir fredag.

SENTRUM: UKErevyen i 1990 ble satt opp på nettopp Chat Noir, så det var jo klart vi hadde det i bakhodet da vi startet med årets revy, sier revysjef og Røa-gutt Fredrik Brede Rogge Loennecken.

Noe nytt

Først loddet de stemningen i Bergen, og da billettsalget gikk unna kom de stadig ett steg nærmere målet.

Forestillingene i morgen blir den 22. og 23. i rekken så vi begynner å få teken på det nå. Et par forandringer har det selvsagt blitt, vi har tatt vekk noe litt Bergen-internt og lagt til Haga og Bolivia, smiler Loennecken.

Foreviges?

Eirik Sønstebø (21), Hege Grøndahl (21), Vibeke Rasmussen (21) fra Ullern og Jan Fredrik Tønnessen fra Ullevål (23) koser seg i foajeen på Chat Noir. Forberedelsene til dagens aller første skikkelige gjennomgang står på planen, og gjengen gleder seg til salen fylles.

Det er mye historie i veggene her, ingen tvil om det. Overalt henger det bilder av kjente og kjære fjes og nå mangler det i grunnen bare et bilde av oss, sier Eirik mens gjengen ler godt.

Populært

Også i Oslo har studentrevyen «re:Revy» solgt over all forventing. Det til tross for at revysjefen understreker at det ikke er brukt en krone på PR.

Moren til Vibeke har kjøpt 36 billetter, da, ler Hege og titter bort på sin revykollega.

Ja, det er faktisk helt sant. Og hun har invitert til fest også, sier Vibeke.

Etter at begge forestillingene er ferdige går turen videre til utestedet Stravinsky. Der blir det skikkelig helaften understreker revydeltagerne.

Dette må jo feires, så da booket vi Stavinsky hvor festen fortetter utover kvelden og natten, avslutter Fredrik.Vi har tatt vekk noe litt Bergen-internt og lagt til Haga og Bolivia

Fredrik Brede Rogge Loennecken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag